Notar Enskede

 

Öppettider
Måndag-Fredag: 09.00-17.00
Lördag-Söndag: Stängt

Besöksadress
Dalens Allé 8

08-533 30 740

Hösten 2012 öppnade vi vårt mäklarkontor i Enskede. Vårt verksamhetsområde sträcker sig idag från Stureby till Bagarmossen i södra Stockholm.

Vi som fastighetsmäklare har en gedigen och mångårig erfarenhet från Söderorts bostadsmarknad. Oavsett om Ni bor i villa, bostadsrätt eller nyproduktion så har vi fastighetsmäklare på Notar Enskede/Stureby just den kunskap, erfarenhet och lokalkännedom som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver.

Vi kan erbjuda ett genuint engagemang i just Er försäljning och en fenomenal marknadsföring. Detta innebär flest spekulanter på visning och således ett gediget spekulantregister. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita våra fastighetsmäklare på Notar Enskede/Stureby om Ni i slutändan väljer att inte sälja. Allt för att erbjuda en trygg och komplett mäklartjänst.

Vi hjälper Er med försäljning, kostnadsfri värdering, skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken samt upprättande av köpehandlingar när säljare och köpare redan funnit varandra. Våra mäklare hjälper även bostadsrättsföreningar med ombildning från lokal till bostadsrätt samt hyresrätt till bostadsrätt.

www.notar.se